Kradionica – novi kanal za smijeh i zabavu

S posebnim uzbuđenjem najavljujem pokretanje kanala Kradionica, na kojem ću preko YouTubea i Facebooka dijeliti humoristične video sadržaje. Ovo je ispunjenje dječačkog sna, ali i želje moga tate koji je uvijek želio da se u životu bavim humorom i satirom, za koje je i sam imao fantastičan talent.

Sadržaji Kradionice će biti dostupni na YouTube kanalu, te na Facebook stranici. Sadržaj stranice će biti fokusiran na šaljivom prikazu svakodnevnih životnih izazova, uz satirične komentare društvenih događaja i trendova. Svakog radnog dana u 20h na Fb stranici Kradionice na programu je Kradionica: Kratki spoj, Fb druženje uživot uz zabavu i smijeh.

Na kanalu će ujedno zaživjeti i čakavske štorije Šjor Farabuta, koji opisuju život malog otočkog mjesta iz perspektive muškarca u srednjim godinama koji je u potrazi za ženom svog života.

Kažu se da ako nam život podijeli limune, mi trebamo napraviti limunadu. Kako sam u medijima spomenut u kontekstu krađa i lopovluka, tko može biti bolji voditelj Kradionice nego specijalist kradiologije?

Kad život podijeli limune, možeš od toga napraviti limunadu … a i LJimunad.

Prethodna objavaPjesma SVE JE NOĆAS BILO PROTIV NAS
Slaven Vujic
Pišem svašta, većinu toga ne osobito dobro. Čakavska satira, ljubavna poezija i satira, duhovne knjige, slikovnice, priručnici, romani u nastajanju. Ne zbog raskošnog talenta, već nepoznavanja samog sebe kojeg otkrivam kroz brojne žanrove. Pisanje je uznapredovalo od hobija do profesionalne karijere samo zbog dvije stvari: nitko mi nije htio dati posao, a moj sin je trebao priliku za bolje zdravlje. Pišem i stvaram samo radi tebe, Vito, zlato tatino.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here