DNEVNIK Saaavršene ljubavi: Raste moć Spasiteljice Ljubi

Ljubi je zadnjih dana malo nedostupna. Na našoj 212-metarskoj jahti događaju se prava čudesa!

Otkad je Ljubi postala iscjelitelj, proradio je tuš koji nije radio dobrih šest mjeseci!!!
Ona svojim vibracijama očisto čisti i cijevi (sve osim moje puškice). Moja Ljubi … Vibrator. Malo sam umoran od rintanja po jahti, ali za saaavršenu ljubav se treba i savršeno dobro potruditi. Zahvalan sam mojoj Spasiteljici šta mi je dala priliku iako sam kmetske krvi (kme kme) što dobro prikrivam.

Ljubi je neobično mirna na ručkovima i netremice gleda u mene. Mislim da će ona postati Sestra sa Srebrnjaka jer Braco je već star. Dok me gledala osjetio sam neki poseban spokoj. Činilo mi se kao da me rješava tipičnih kmetskih požuda. Slike primitivnih domorodačkih snošaja već su duboko potisnute u mojoj svijesti, a zadnji osjećaj ugode doživio sam kad sam jahao kita. Šta li je snaga duhovne preobrazbe koju vodi moja Ljubi … više nemam ni lutku na napuhavanje nego legnem na dušek i dovoljan sam sam sebi u svom kurceksu.

Ljubi se zaželjela kontinentalne hrane, pa sam jučer otišao na otok među domoroce i kmetove, fuj.

Kako nisam htio da mi podvale nešto, muzao sam kozu sam da dobijem čisto mlijeko za svoju ljubi. Uzeo sam i dva kozlića koja su morala umrijeti prirodnom smrću, jer moja Ljubi prezira kmetovska klanja po kućama. Kozlićima sam pričao priču Vuk i sedam kozlića sve dok nisu doživjeli tešku traumu i napustili ovaj svijet uslijed infarkta i izljeva kozojebine u mozak. Odradili smo misu za njihove kozodušice i tako smo vrlo prirodno došli do domaćeg mesa. Ljubi sam servirao mesne okruglice zvane brabonjčići, u umaku od svježe grmljavine koju sam sastrugao sa obližnjeg gromobrana, nadajući se da ćemo se malo afrodizijačit kroz munje i gromove (kme kme). Za glavno jelo jeli smo kozlića ispod peke, te uzavrela jajca iznad peke. Poslužio sam sve vrlo meketavim glasom jer sam pročitao da nije sve u hrani već i u dresingu, a usput sam nosio i škotski kilt. Ljubi se baš lijepo napapala i nasmijala. Bila je to predivna večerica u saaavršenoj ljubavi.

Poslije smo gledali malo ziijezde, ali kako je Ljubi gledala vrlo fokusirano, zvijezde nisu mogle ni padati! Kako čudesno! Di si sada Bratac sa Srebrnjaka, stiže Sestrica na Srebrnjak! Ma šta na Srebrnjak, ona je za zlatnu medalju, Zlatnjak! I gledali smo tako u noć, a Ljubi je svojom čudesnom iscjeliteljskom moći držala sve zvijezde na okupu. Jedna je mislila stvarno pasti u more pa sam zatvorio oči i … ne znam što je bilo! Sigurno ju je Ljubi zadržala visoko gore.

Nadam se da će Ljubi prostrujati svojim vibracijama i u kuhinji jer se pokvario aparat za kavu, a Ljubi ne voli praškiće i turcizme.

Kako je ovo divno ljeto u saaavršenoj ljubavi. Kmetovi se odaju uzavrelim strastima primitivnih činova u operi zvanoj životarenje, a mi izvantjelesno uživamo u snošajima saaavršenosti.

#sestricasasrebnjaka
#LjubiSpasiteljica
#vibriramo
#kmeketanje
#blacklivesmatter & aljedobrojebomatter

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here