DNEVNIK Saaavršene ljubavi: Probudite se!

Dnevnik savršene ljubavi

Lijepo je biti nanovo rođen. Zahvalan sam svojoj Ljubi što je moj duhovnik. Ona nije bilo tko, ona je preživjela teške traume ovog ljeta, ubod serijskog ubadatelja crnokošuljaškog ježinca! Njeno čudesno ozdravljenje je zasigurno plod njene nadnaravne moći i unutarnje energije. Moja Ljubi je i heroj i spasitelj bogatog čovječanstva!

Na našoj 212-metarskoj jahtici uživamo pripremajući programe ekskluzivnih duhovnih krstarenja na koja će se moći prijaviti samo ukoliko imate plemićku krv. Za običan narod ovo nije dostupno jer on ima umjesto plemićkog grba kmetovsku grbu. Ne možemo se svi spasiti i Ljubi spašava samo one koji su kandidati za saaavršenu ljubav i saaavršeno duhovno iscjeljenje.

Ljubi će se brinuti za astronomsku stranu aranžmana, a mene je zadužila da se bavim gastrononskom stranom našeg revolucionarnog projekta. Uz to moram malo peglati i čistiti, no ništa ne smije biti teško u raju saaavršene ljubavi, zar ne? Tako sam sretan. Mislim.

Za sve što mi je Ljubi priuštila, potrudio sam se napraviti joj romantičnu večericu sinoć. Dok je ona meditirala i skupljala svoju božansku energiju, ja sam uzeo našu mini podmornicu “Pokodušica” 2.0 i krenuo za kitom koji je viđen u Velebitskom kanalu. Mislio sam da će osim kita biti i pokoje jaje. Uočio sam kita i napravio lumbalnu punkciju i djelomičnu artroskopiju peraje, kako bi iz njega izvukao dresing za salatu. Proradio je u meni nakratko kmetovski gen i jahao sam na kitu. Večera koja je uslijedila nikad nije viđena u nijednom savršenom raju savršenih ljubavi! Moja Ljubi je nakon naporne meditacije, u kojoj je otklinjala uroke i vršila globalni egzorcizam nad bogatim plemićkim obiteljima svijeta, značajno oslabila i jedino ju je omogao oporaviti obrok savršene ljubavi. Jela je salatu od morskih kozica s dresingom rijetkog kita, souffle od dupinovih jajašaca netom prije parenja, u čokoladnom preljevu starohrvatske morske alge iz roda kakaovca, ubrane na prvoj mjesečini. Bila je jako zadovoljna, čak se nasmiješila! Nadao sam se da ćemo izmijeniti malo nježnosti, ali opomenula m je da mi vraća kmetski primitivizam koji se bazira na izmjenama sline i tjelesnih sokova. Pristao sam na dvodnevni boravak u amfori uz hranjenje na pupčanu vrpcu kao pokoru.

Što bi ja bez svoje Ljubi? Bio bi samo još jedan nesretni Brodolomac. Ovako moja Ljubi i ja uživamo u savršenoj ljubavi, daleko od kmetovskih preznojavanja i maskiranja. I ne samo to, našim vrlo neskromnim rajem obilazimo svijet i obraćamo sve njegove savršene i bogate pripadnike! Ponekad odjenemo i humanitarni šorc i dijelimo ribice lokalnim aboriđinima diljem obale.
Ne znam za druge, ali mi smo putnici za raj! Ok, Ljubi sigurno, a ja još moram malo u amforu.

Dragi plemići, kraljevi i kraljice, prinčevi i princeze, šeici i sultani – probudite se! Ovo će biti vaša velika prilika za obraćenje pod vodstvom moje Ljubi. A vi kmetovi … spavajte dalje opijeni jeftinim vinima i žujama.

S obzirom da je moja Ljubi postala iscjelitelj nakon preživljavanja napada morskog ježinca, naša iscjeliteljska oaza će se zvati Ježurkovac. Sori Šurkovac – tebi kmetovi, a nama kraljevske loze i plemići. Joj kako je to lijepo!

#LjubiSpasitelj
#egzorcizamzabogate
#ježurkovac
#dupinovajajadojaja
#blacklivesmatter & yeblaamforamatter

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here