DNEVNIK Saaavršene ljubavi: Nanovo rođen

Jupi! Konačno mogu disat punim plućima kao nanovo rođen čovjek. U dnevnik nisam upisao ništa jer me nije bilo dva tjedna. Toliko traje osnovni program iscjeljenja koji provodi moja Ljubi, novopečena iscjeliteljica i motivatorica.
Dva tjedna sam proveo u čistoći i tišini, kako bi se riješio tipičnih kmetovskih nagona i pokrenuo u sebi više sfere svijesti. Prvi tjedan sam proveo u tijesnoj amfori, a Ljubi me hranila pupčanom vrpcom Swaropski koju je sama dizajnirala.
Joj kako sam sretan što je tako kreativna, radi prave umjetnosti sam skoro krepao u amfori.
Ma i to ako treba samo da mi je Ljubi sretna ❤️

Nakon amforiziranja tjedan dana u kojem sam sisao samo tekuća govna pardon delicije, Ljubi me podigla na razinu 2. Yay! Smio sam jesti pohane rogove morskih jaraca koje su kozice napustile kao nevaljale i nevjerne. Njih može uloviti samo moja Ljubi koja govori drevni jezik plemena Meketavci. Da, to je sve moja Ljubi koja je preživjela napad serijskog ubadatelja morskog ježinca i pravim čudom izbjegla ozljede vitalnih organa. Nakon što smo uklonili zlokobno koplje iz njenog milog tabanića, do zacijeljenja je došlo čudesnom unutarnjom snagom moje Ljubi, koja sad liječi čitav bogat svijet. A i mene 😘😍❤️

Dok sam čamio u amfori, kao da sam čuo zabavu na našoj jahtici. Mora se i moja Ljubi ponekad opustiti, posebno nakon ovako velikih trauma koje je preživjela. Bilo mi je malo zima i bio sam gladan, ali preživio sam punim pouzdanjem u svoju Spasiteljicu. 😍❤️

Sada uživam u svakom kutku naše 212-metarske jahtice ❤️. Moja sobica, moj wceić, moja kuhinjica, moja sobica za igru mrnjauuuu. Život je baš lijep izvan amfore!

Moram se puno truditi da me Ljubi me vrati na razinu 1. Ona će me iscijeliti i ukloniti moje sporadične primitivne kmetovske nagone kao gnoj iz prištića.

#freeeedom
#preziviosamamforu
#ljubispasiteljicacovjecanstva

Ako ste propustili prijašnje kolumne, posjetite rubriku Dnevnik Saaavršene ljubavi

Prethodna objavaPjesma SUDBINA
Sljedeća objavaDNEVNIK Saaavršene ljubavi: Probudite se!
Slaven Vujić
Stvaranje je uvijek bila moja strast. Stvarati poslove, projekte, knjige. Danas pišem priručnike za samoizdavače na engleskom jeziku, a na svom jeziku razne priče, slikovnice i poeziju. Pišem i izvodim Šjor Farabuta na čakavici. Gutam sva štiva vezana uz Tolkiena i vodim Tolkienology, humorističnu stranicu baziranu na njegovim djelima. Literarna sam lutalica, što sasvim dobro paše uz moja razmišljanja o životu. Tolkien me najbolje poznaje kad kaže "nisu izgubljeni svi koji lutaju".

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here