Dnevnik Saaavršene ljubavi: Ljubi je čudesno ozdravila, u njoj je moć!

Nakon teške ozljede Ljubi se oporavlja dobro. Golemo koplje morskog ježinca probilo joj je osjetljivu kožicu tabana. Prognoze su se pokazale dobre i nijedan vitalni organ nije stradao.
Nakon dva dana boravka u šok sobi naše jahte, Ljubi je odlučila brčkati nogice. Vidno otežano hoda, ali moja Ljubi je moj pravi junak i već drugi dan po operaciji noge hoda! Šurkovac gdje si?!
Naručio sam djevičansku morsku kornjaču da dođe lizati stopalo moje Ljubi sa ljekovitom slinom što su je pradjedovi kornjače prikupljali stotinama godina. Nakon toga masirati ćemo joj stopalo odležanim smokvinim listom, na kojem je odležao dvije noći redovnik pustinjak.
Kmetovi su mi javili da bi se na stopalo trebalo popišati. Strašno. Sadržaj mjehura da ispraznim po plemenitoj kožici. Kako tipično domorodački primitivno. Ja ću se popišati u kanticu, a onda ćemo u to uroniti dijamantnog morskog crva. Nakon što krepa prirodnom smrću zbog zatajenja bubrega, omotati ćemo ga oko ozlijeđene nogice kao zavoj.
Uh joj koliko posla nakon nadasve krvničkog, divljačkog i huliganskog napada morskog ježinca.

Nakon čudesnog izlječenja od uboda crnokošuljaškog ježinca, Ljubi se odlučila baviti iscjeliteljstvom i iscijeliti cijeli bogati svijet ❤️💋😘😍
Duhovna obnova, preporod, revolucija, ozdravljenje, uzdizanje, osnaženje… Ježurkovac 😍. Spavaš li mirno, Šurkovac?

Hešići 🤩

#ježurkovacanešurkovac
#iscjeliteljbodljipljevitelj
#samoljubav
#yeboteyež

Prethodna objavaGrmljavina duše ŠTA JE SREĆA?
Sljedeća objavaPjesma HODALA JE BOSA PO PRUZI
Slaven Vujic
Pišem svašta, većinu toga ne osobito dobro. Čakavska satira, ljubavna poezija i satira, duhovne knjige, slikovnice, priručnici, romani u nastajanju. Ne zbog raskošnog talenta, već nepoznavanja samog sebe kojeg otkrivam kroz brojne žanrove. Pisanje je uznapredovalo od hobija do profesionalne karijere samo zbog dvije stvari: nitko mi nije htio dati posao, a moj sin je trebao priliku za bolje zdravlje. Pišem i stvaram samo radi tebe, Vito, zlato tatino.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here