DNEVNIK Saaavršene ljubavi: Ubod ježinca i hitna operacija

Jao jao. Ljubi mi se popiknula na ježa. Cijeli dan je u šok sobi na našoj jahtici. Poslao sam charter po kirurga u Ženevu i nadam se da operaciju možemo napraviti sutra ujutro. Ljubica bubica će morati biti na tašte, a meni je sve ovo stresno i ostajem bez mašte.

LIVE UPDATE

Operacija je uspjela! Bilo je nadasve golema bodlja od gotovo dva centimetra. Ma šta bodlja… KOPLJE! Iskusni tim forenzičara otkrio je ježinca i suditi će mu se za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda mojoj Ljubi. A moja Ljubi moj herojčić, izdržala je operaciju bez anestezije, stiskanjem svojih savršenih zubića. To crno koplje nasreću nije ozlijedilo nijedan vitalan organ u tabančiću moje Ljubi, a ubodna rana bit će gotovo neprimjetna nakon mini-serije estetskih zahvata. Bodlje ovih morskih kopljanika u plemenitom stopalu izazivaju burnu imunološku reakciju. Obično kmetsko tvrdo stopalo spada više u porodicu kopitara i gotovo da ne osjeća ubode ovih zlonamjernih bodljikavaca. Preko podmorske obavještajne službe pod vodstvom kapetana Nema, saznao sam da su rakovi i zvijezde prirodni neprijatelji ježinaca. Spustiti ću se kasnije na dno s crvenom maramom i plavom Titovkom i održati AVNOJ sa zvijezdama da protjeraju sa dna sve crnokošuljaške ježince u sklopu akcije #pravdazajahtaše.
Ljubi je maločas jela i osjeća se blizu svog redovnog savršenstva. Ovo je bila još jedna velika nevolja na putu naše apsolutne sreće, ali još jednom smo dokazali da samo najjači kad je najteže i u dobru i u zlu yebat ćemo ježurku.

#samoljubav
#padajsiloiježopravdo
#ojježurkoružanlisi
#blacklivesmatter & #yeboyežumatter

Prethodna objavaDNEVNIK Saaavršene ljubavi: Dosadila nam jahtica
Sljedeća objavaPjesma HTJEDOH
Slaven Vujic
Pišem svašta, većinu toga ne osobito dobro. Čakavska satira, ljubavna poezija i satira, duhovne knjige, slikovnice, priručnici, romani u nastajanju. Ne zbog raskošnog talenta, već nepoznavanja samog sebe kojeg otkrivam kroz brojne žanrove. Pisanje je uznapredovalo od hobija do profesionalne karijere samo zbog dvije stvari: nitko mi nije htio dati posao, a moj sin je trebao priliku za bolje zdravlje. Pišem i stvaram samo radi tebe, Vito, zlato tatino.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here